patriciar

Godmorgon

Publicerad 2013-10-31 08:38:21 i Allmänt

Idag sitter jag på nålar, ska snart ringa polisen och kolla vart mitt pass är. Det här är varför jag bara kikat in här en gång om dagen, är så stressad. Resan är bokad, pass på väg, visum måste fixas helst igår. Har inte riktigt förstått att vi ska åka och kommer inte göra det förrän vi har visumet i handen. 


"Ingen tid"

Publicerad 2013-10-30 08:31:17 i Allmänt

På Nyhetsmorgon pratar dom om hur många minuter PER dag i genomsnitt vi i Sverige sitter på Facebook: 75 minuter... Fattar ni! Det är mer än 4% av din dag och 525 minuter i veckan, 27 375 minuter om året. 456 timmar. 

Men du har inte tid att ut på en promenad en gång i veckan, träffa din bästa vän eller åka och hälsa på din farmor i grannstaden? 

#justsaying 

Take the chance

Publicerad 2013-10-29 08:04:08 i Allmänt

Igår kommer jag inte ihåg vad som gjordes under dagen. Var dåsig och huvudvärk, deppig och kändes febrig. Hatar när man får sådana dagar! Däremot mår jag bättre idag och startar dagen på gymmet❤️. 

Efter lunch kommer min gudson hit och jag har planerat en dag med bus, fika, lite pyssel och om vädret håller en promenad till påskkärringens näste. 

Ha en fin tisdag! 

SÅ IRRITERAD

Publicerad 2013-10-28 07:52:33 i Allmänt

Jag är världens lyckligaste att jag har fått äran att medverka i Bharats bröllop, i INDIEN! Bröllopet är i tre dagar, hehe, och jag kunde inte vara gladare för möjligheten. Såklart att jag vill åka! Därför letade jag såklart efter mitt pass för att kunna skaffa visum (man måste göra det personligen i Stockholm med sitt pass) och tror ni på allvar att jag hittar det? NEJ? Hur kan det vara möjligt?! Jag har gjort 3 nya pass på 2 år. Är så vansinnig på mig själv så skulle kunna ge mig en rak höger, skämtosido men blir faktsikt ledsen för detta kan göra att vi missar bröllopet pga väntetid på pass 5 dagar, väntetid på visum 5 dagar.. 
 
 

Ledsen

Publicerad 2013-10-28 07:48:12 i Allmänt

Godmorgon! Inatt sov jag som en dåre igen, fan alltså. Vaknar klarvaken efter att haft så konstiga drömmar! Men känner mig relativt pigg ändå. Hoppas ni sovit bra! 
 
Just precis skickade jag in mitt andra delprov och nu har jag ingen skola förrän 8 november eller v.46, ALLTSÅ DISTANS ♥ så nu kommer jag bosätta mig på gymmet med mina nära och kära (om de fortfarande vill träna heh). Jag kommer även umgås en hel del med mina älskade ungar i alla olika former. Men på dagens agenda står det ärenden i Fagersta och beställningar av ny litteratur. 
 
 
 

Morgondagen

Publicerad 2013-10-26 19:01:15 i Allmänt

Ok.. Morgondagens benschema är klart.. Har aldrig kört 5 set, men är redo. Maxar inte med vikten förrän sista då jag minskar (läs: maxar vikt minskar reps) reps. Oopa! Däremot får vi se om mina leder tillåter hela schemat men kör tills jag blöder! 



Motivation @instagram

Publicerad 2013-10-26 18:31:31 i Allmänt

Dessa motivationssidor följer jag på instagram! 

@: 
jenselter 
Gymexercises 
Skopljak
Moiety
Fitmotivation
Fitsporate
Fitneco
Onedaniella
Jagharviljan_se 
Fightforfit
Michelle_lewin
Mirellamikaela 
She_wolf13
Timcarlberg 
Melissamade

Nu glömde jag säkert någon! Men dessa har jag följt från dag 1. Nu behöver inte det betyda att ni känner samma pepp för dessa, men oj vad många som har gett mig motivation att TA I ❤️


Intervaller

Publicerad 2013-10-26 13:46:48 i Allmänt

Härlig start på dagen, 50 min på löpbandet med 0-5.6 i lutning 5.6 kmph upp till 11! Hatar när man ska köra sista i högt tempo, slår av säkerhetsknappen och passet går inte att återuppta. Dagen i-lands.. 

Nu ska vi träna upp konditionen och förbränna de kommande veckorna, ooopa



Löpband

Publicerad 2013-10-25 19:00:22 i Allmänt

Idag blev det 40 min intervaller på gymmet, sen spenderade jag det hos Anna, färgade och klippte! Ombre och 1,5 dm kortare :) 



Rensa huvudet

Publicerad 2013-10-25 08:47:24 i Allmänt

Har haft en sjuk natt med så vansinniga drömmar.. Så därför tänker jag gå till gymmet för att rensa ut lite. Igår körde jag ett grymt pass med mage och cardio: 

Russian twist med 10kg skiva: 5x3 varje sida 
Sidolyft med 10kh skiva: 20x3 varje sida 
Sit ups: 20x6 
Toe touches: 10x3 
Froggers: 2x20 
Crazy ivans 10kg: 2x6 på varje sida 

Avslutade med rygglyft 5kg och "roddlyft" 25kg, 5x14 

Crosstrainer 30min, Hill, nivå 8 

Glöm inte

Publicerad 2013-10-23 20:54:22 i Allmänt

Att varje dag uppskatta ditt egna liv och alla du bryr dig om. Människor som kanske inte alltid förtjänar det, eller inte alltid syns i ditt liv kanske behöver höra att du faktiskt bryr dig. Kramas, pussas och säg att du älskar dom. Säg inte saker du kommer ångra eller bete dig inte för att skada någon annan. 

Glöm ALDRIG bort att uppskatta dina nära när dom behöver det som mest. Du vet aldrig om personen en dag försvinner. Vill inte göra detta till en Depp-blogg men ärligt nu människor, glöm inte bort det här nu.. 

Jag önskar du kunde läkt på ditt sätt och har det bättre nu. Sov så gott fina ❤️ 

Instagram

Publicerad 2013-10-23 12:51:20 i Allmänt

Har ni instagram? Jag ÄLSKAR det! Där hämtar jag 98% av all inspiration till allt. Mat, träning, kläder etc. 


@paatriciar om ni vill följa mig :) 

Pwo

Publicerad 2013-10-23 12:09:22 i Allmänt

Innan träningen, förutom aminosyror, slänger jag i mig en skvätt Pwo (pree workout) denna finns i Fagersta och är att rekommendera! Man kan känna stickningar i ansikte och fingrar men det är inget farligt. Skön känsla och sätter fokus på muskler! 




Dagens träning

Publicerad 2013-10-23 09:23:29 i Allmänt

Idag ska jag med en väninna till gymmet och ben står på agendan. Försöker hinna med det minst två gånger i veckan (musklerna man tränar ska ju minst vila 48 timmar innan man tränar samma igen). Detta har jag lagt upp: 
 
 
Donkey Kicks: Du står som på bilden och rör benet i samma vinkel upp och ned. Denna brukar jag köra som uppvärmning tillsammans med snabba squats. Tänkte även köra denna med en stång lagd på foten (utan skor) för att få in vikt. 
 
 
Höftlyft: Spänn skinkorna och arbeta upp och ned. Du kan även köra utan boll samt med endast ett ben. Kör du med ett ben (rekommenderas efter ett par gånger för att få jobba mer) så sträck det benet du inte använder rätt fram, rakt. Jag brukar ha en viktskiva på höften för att få in vikt. 
 
 
Deadlift: Detta är hur du ska se ut när du kommer ner med din vikt (jag använder stång) Du reser dig sakta upp för att komma i en rak ståene position. Tänk på att spänn magen för att inte förstöra ryggen! Spänn såklart rumpan också.
Dessa är något jag alltid kör tillsammans med squats med stång, stående utfall från bänk och kick backs (?)
 
Om man aldrig kör dessa övningar testa aldrig med vikter som är för tunga! Du kan skada dig och det är ALLTID bättre att jobba in tekniken först
 
 
 

Så många myter

Publicerad 2013-10-22 09:10:46 i Allmänt

Nu på morgonen efter plugg har jag suttit och läst olika tidningar som predikar om HUR du ska träna. Mest underhållande var när man skulle träna efter hur din kropp såg ut, dvs äppelformad etc. Visst, jättesmart tänkt men att utesluta vissa muskelgrupper för att man har en viss form är bara dumt. Nu har jag hittat en bra sida för som passar alla oavsett vilken form du är i, vad du vill uppnå. HÄR hittar ni hemsidan, riktigt bra! För visst är det så att ibland måste man få både motivation och information om vad som kan och bör göras när man tränar på ett visst sätt. 
 
 
 
 

Godnatt

Publicerad 2013-10-21 20:36:19 i Allmänt

Ville bara säga godnatt och säga tack för alla uppmuntrande kommentarer, stöd och för att ni inspirerar mig! Jag skriver för jag tycker det är kul och det har blivit mycket träning och att få inspirera lite gör det bara ännu roligare. Idag har inte varit en pigg-dag därav dålig uppdaterad. 

Natti! 

Lyckan

Publicerad 2013-10-21 13:55:02 i Allmänt

Trots att kroppen mår som en påse skit så kan jag lova att absolut ingenting kan förstöra den här dagen. Absoluta lyckan! Nu ska jag klämma i mig lunch och sedan mysa ner mig i soffan tills min Daniel kommer hem. ❤️

Samla energi

Publicerad 2013-10-21 10:14:20 i Allmänt

Inatt var en riktig tuff natt. Inflammations feber och vakna timmar. Men ska samla energi och dricka lite aminosyror och ta mig till gymmet för lugn cardio. ❤️ 

En suddig bild/lång hals på mig och min älskade man. Så tacksam att jag har Daniel som alltid stöttar mig. 



Råtaggad

Publicerad 2013-10-20 11:32:20 i Allmänt

Idag ska jag köra ben tillsammans med Lotta! Hon har verkligen gjort en sjujävla resa. -36 kg sen mars och är en riktig vinnare på crosstrainen, får se om mina ben håller samma tempo. Hehe! Körde ju ben härom dagen men är inte nöjd med fokusen så nu jävlar. Älskar att vakna upp och det första man tänker är: idag blir det PB!



Thailand

Publicerad 2013-10-19 22:15:00 i Allmänt

När jag var i Thailand var bland det jobbigaste alla djur man träffade på som man bara ville ta med in till hotellet och ta hand om, vilket inte var möjligt pga sjukdomar, loppor etc. Däremot kunde jag inte motstå att göra det bästa åt situationen tex köpa massa korv och mata dessa underbara valpar. Det fantastiska var att dom verkligen hängde på våran balkong jämt! Upp till vårt rum var det tre branta, långa trappor som dom KNAPPT kom upp på, men dom lyckades och där var fanns dom jämt, väntade♥ Så fort man kom så viftade dom på svansarna, hoppade och gosade! Så gulliga och som vanliga valpar var dom faktiskt jävliga ibland, tex när dom snodde alla skor och spred över hela området.. 
 
Mina medresenärer hade blandade känslor över att jag blev extramamma haha! Men dom här hade ju i varje fall halsband, några av dom? Så det kändes ju bra att någon ville äga. 
 
 
 
 
Älskar sista bilden! Här är verkligen ett exempel på HELA hundfamiljen som kom och hängde :)
 

Helg

Publicerad 2013-10-19 20:24:00 i Allmänt

Tentan igår gick bra! Det var frågor jag var säker på, förutom en fråga som handlade om att göra mätningar i TAK. Hur som helst är jag nöjd! Efter det åkte jag till Avesta för att umgås med Isabell, Robin och Juni. Vi somnade två inatt så när jag vaknade imorse kände jag mig bakfull.... :) 
 


Big Bang

Publicerad 2013-10-18 07:54:35 i Allmänt

Nu ska jag snart gå en kort promenad, handla på Ica (tenta-mål: celsius, PLOPP, nötter och banan) och sätta mig ner. Ärligt är jag så nervös, mest för att jag aldrig gjort en tenta. Haft hemtentor men de har varit uppsatser. Däremot börjar saker sitta så hoppas det går vägen.  

Lite humor skadar aldrig såhär på morgonkvisten!




Socker

Publicerad 2013-10-17 20:47:59 i Allmänt

Idag har varit en dag jag hade mer än gärna tryckt tio kilo... PLOPP! Jag älskar plopp! Ärligt talat hade jag inte glömt gå förbi coop påväg hem från gymmet hade en plopp åkt med. #ploppälskare 

Nu förbereda mig för sängen, imorgon blir en tidig morgon med tentaplugg+tenta, heja! 



Tips

Publicerad 2013-10-17 09:14:25 i Allmänt

Mellanmål är något jag inte skippar och kör helst mycket varierat. Så mitt tips på
snabbt, energirikt, kolhydratsanålt mellanmål är; riskakor med jordnötssmör! Jag har en jordnötsälskande man här hemma så måste köpa nytt smör. Vi hade 99% rent smör och kan säga att man kunde hosta löst smör, torrt. Men den med 84% var helt ok! Smöra på en riskaka innan träningen så är du good to go. 

Från fitnesGuru

Peanut Butter tillverkas enbart av certifierade ekologiska jordnötter, en nypa havssalt och förnyelsebar energi. Receptet är lika underbart gott som det är enkelt; de bästa jordnötterna väljs ut från de gårdar där jordnötterna är som absolut bäst vid produktionstillfället, de rostats under låg temperatur och en nypa havssalt tillsätts. Jordnötssmör har blivit populärt bland tränande och hälsomedvetna tack vare dess höga innehåll av fibrer, protein och antioxidanter samt dess mättande effekt. Peanut Butter passar dig som vill ha det absolut bästa jordnötssmöret på marknaden med hög halt fullvärdigt protein, antioxidanter och reservatrol.



Påminnelse

Publicerad 2013-10-16 20:49:58 i Allmänt

En påminnelse till alla er som har vågen som största mål, släng den! Mät er kropp och ta bilder. Det kommer ge er så mycket mer! Jag har själv varit i vågträsket och hatade det. Däremot kan jag förstå om man satsar på stor viktnedgång vill se vågen, men gör det snälla inte till ett beroende. Träna för en hälsosam livstil! 



Segt

Publicerad 2013-10-16 20:16:01 i Allmänt

Idag körde vi triceps, kul, men endå inte. Det var segt men värt det, helt klart! Pull Downs, vikt över huvudet, pull ups :) 

Nu ska jag dränka mig i lite mer plugg, heijunka, kaizen, jidoka, muda muri mura. Kan snart japanska ;-) 



Axlar och rygg

Publicerad 2013-10-15 21:16:10 i Allmänt

Tänk att några ord kan få en så motiverad! Skönt pass idag med Jennifer som är utan hobby-pt från och med nu! Hihi. Godnatt alla! ❤️




Proteinpulver

Publicerad 2013-10-15 10:09:01 i Allmänt

Hela sommaren har jag kämpat med proteinpulver. Jag har tvingat i mig då jag tycker att det smakade alldeles för "löst", smaken var ok, men själva drycken i sig var ingen höjdare. DÄREMOT kan jag med glädje berätta att jag har hittat en ny favorit som har räddat både protein-intaget och sötsuget. Vanilj-päron har jag nu och det smakar bokstavligen glass!
 
100% whey från Self Omninutrition! Vilken skillnad det är, helt sjukt! Mycket bättre konsistens och smaken är mycket renare. Inte alls lika blaskig och man känner verkligen skillnaden. När jag frågade konsulten på I-diet så sa han att skillnaden är att det är renare protein i 100% whey än i 80% whey som jag har haft tidigare, samt har jag läst att 100% har ett mindre antal gram kolhydrater. Jag hade även med Stevia i som kan ha förvrängt smaken. Det är det enda negativa med den här är att det är aspartam i denna från Self nut.. 
 
 
Det är denna jag har haft tidigare och går att köpa här
 
 

fördelar med pw

Publicerad 2013-10-15 09:39:40 i Allmänt

  • Du minskar belastningar på höfter, knän och fötter. 
  • Det förbättrar konditionen och är perfekt för er som inte gillar att springa 
  • Bygger upp muskler och skelett 
  • Du kan utföra detta vart du än vill 
  • Gratis effektiv träning för både konditionsträning och fettförbränning
  • Du blir själaglad
 
ENJOY♥

Nämner det inte ens

Publicerad 2013-10-14 14:38:02 i Allmänt

Nej, som rubriken. 
 
Just nu längtar jag tills Daniel kommer hem och till träningen ikväll. Att sitta framför en dator flera timmar varje dag tar verkligen stryk på kroppen. Jag försöker stretcha och köra yoga så ofta jag kan just för ledernas skull och för rörligheten. Dock letar jag fortfarande "riktiga" yogaklasser då mitt vardagsrum inte är det optimala för det. Har ni tips så skriv gärna!
 
Springer runt i en stor stickad poncho hela dagarna i ända, älskar hösten (i alla fall när jag är inomhus) 
 
 
 
 

Tenta

Publicerad 2013-10-14 08:48:49 i Allmänt

På fredag är det tentadags och just nu känns det otrolig långt borta för ett ens ett g. MEN vi förvandlar detta kan inte till- varför inte, klart jag kan! Dags att lägga ingen extra växel, dock gör jag tid för både pw och gym idag (visste du att 1 TIMME är 4% av din dag, så inga ursäkter) 



Nike free run

Publicerad 2013-10-13 17:45:40 i Allmänt

Kan inte sluta dregla över alla dessa snygga free runs! Är dock ute efter något liknande med stadigare del för hälen, annars är det överlägset de skönaste skorna jag haft. Har ni provat? 



ASS to the Grass

Publicerad 2013-10-12 17:38:29 i Allmänt

Hur vet man att man tränat bena rätt? Du kan inte ta dig från gymmet ordentligt. GOD DAMN vilket pass med bästa Jennifer! Vi maxade och körde Bla. 

Squats med stång 20kg 
Deadlift
Single hand deadlift 
Breda squats



Tips

Publicerad 2013-10-12 11:23:56 i Allmänt

Det bästa jag har lärt mig under det här halvåret jag tränat "på riktigt" är att utmana mig själv, tro på mig själv och insett att kroppen är en fantastisk mekanism som kan utföra saker du aldrig själv trodde. Nedan listar jag det som får mig att resa mig upp en kall morgon för ett cardiopass på gymmet. 

•Omvänd alla mina "jag kan inte" till "varför skulle det inte gå? Klart det gör"
•Sätter upp små delmål som tex: löprundor att klara, klara helgen utan godis, lyfta och göra x antal rep
•se träningen som en möjlighet. Det finns människor som varje dag önskar att få göra det du KAN, ta vara på det!
•bevisa för alla som inte tror på dig att dom har fel 
•se och känna förbättringen 
•alla uppnådda mål ger mig belöningar, som bio, nya träningslinnen 
•gör det för min skull och ingen annan. Har aldrig mått så bra och känt mig så säker i mig själv. 

Alla dessa gånger du tänker: nej det är för tidigt, för kallt, är för trött. Det är DÅ du resa på dig och bara köra. Du kommer aldrig ångra ett pass och går du fast du inte vill? Tänk vad det höjer ditt självförtroende! 





Höst

Publicerad 2013-10-12 10:35:50 i Allmänt

Kom precis in från en kylig morgonpromenad på 8km. Nu är det verkligen så att det nyper i kinderna när man tar sig ut! Men när solen lyser på blir det bara skönt. Det var längesen jag kom ut på en riktig promenad och tog tillfället i akt när jag såg vädret. 

Nu; frukost nr 2 och tagga för lyft på gym1❤️ 



Happy

Publicerad 2013-10-11 10:17:41 i Allmänt

Igår handlade jag godis till skafferiet och är så jävla pepp att dra till gymmet idag alltså. Det blev proteinpulver (päron-vanilj), Pwo oxh aminosyror. Fick otroligt bra hjälp av killen på i-diet och kände mig allmänt pepp när jag gick därifrån. 

Idag satsar vi på cardio och kanske lite rygg. 



Regniga torsdag

Publicerad 2013-10-10 07:53:10 i Allmänt

Åh vilken tråkig dag. Ännu värre är det att jag måste till Fagersta idag! Har två ärenden och sen måste jag ju till i-diet. Men vad brukar man säga? Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder? 


Stina vägrar sova utan närhet.. =>

Shopping

Publicerad 2013-10-09 20:44:12 i Allmänt

Imorgon ska jag över till Fagersta igen för att fylla på proteinförrådet. Kanske blir en pwo också ifall jag hittar något som passar mig. I alla fall så ska jag besöka I-diet som även utför massage, fettmätning kostråd etc. Skulle vilja göra en fettmätning och se förändringen när cardio ska bli en större del i träningen de kommande veckorna. 

Nu ska jag fortsätta plugga, efter det sängen. ❤️

Ha den äran

Publicerad 2013-10-09 08:13:42 i Allmänt

Idag fyller min fina lillasyster 21 år! Det skiljer nästan exakt 1 år och 5 månader mellan oss, vilket ibland inte har varit det ultimata i barndomen men idag är det helt annorlunda. Grattis och vi ses sen, love you♥
 
 
Bild på Bella och Martin som är en av hennes bästa vänner och som funnits i familjen en herrans massa år.
 

Minnen

Publicerad 2013-10-09 07:47:41 i Allmänt

Har ni en låt ni har samlat hundratals minnen hos? Den här låten har jag så vansinnigt mycket minnen till! Framför allt är det Asien 2012, men även hela förra året, sjukt bra låt. Hörde den på Ellen show nyss och var tvungen att höra den och känner jag mig rätt går den på repeat all dat long ;-)
 
 

Bullwhip

Publicerad 2013-10-08 16:00:48 i Allmänt

Jag läser och försöker förstå olika orsaker varför det blir en såkallad bullwhip inom supply chain i företag. Ja, det är lika roligt som det låter ungefär, dock har jag nu nästan förstått vad det innebär i alla fall. 
 
Dagen har bestått av shopping till lillesyrran som fyller 21 imorgon samt tränat med Jennifer! Idag var det armar som gällde och jag kan säga att det är det sista jag tränar, fyra gånger på två veckor, men innan? Typ aldrig, så tråkigt. 
 
Biceps curl och pull downs var några av övningarna vi körde, skulle skriva alla men mjölksyran i armarna tar över.
 
 

För alla oss som älskar cheesecake

Publicerad 2013-10-07 19:02:38 i Allmänt

Nedan ser ni ett recept jag och Daniel testade för någon vecka sedan, verkligen en hit! Jag gillar dock inte jordnötter så värst med verkligen ett mycket nyttigare alternativ än de andra cheesecakes som finns. 

Jag strutade i sötning i botten och hade i kanske en tesked socker i fyllningen! Man kan såklart välja tex stevia. 



Mango shuttney

Publicerad 2013-10-07 13:13:03 i Allmänt

Mango shuttney på en bädd av sallad hehe ❤️ 


Gymmet gick bra och nu är jag lagom mör. Skönaste känslan! Nu blir det vila då eftermiddagen består av plugg. Första tentan om två veckor! 


Beast mode

Publicerad 2013-10-07 10:24:00 i Allmänt

Min gymdejt ställde in så idag kör jag mage med fokus tyngd. Avslutar med någon ryggövning och cardio på löpbandet! Idag är det varmare ute så det är beast modeeeee 





Dagens ben

Publicerad 2013-10-06 16:29:12 i Allmänt

Idag kör vi maxat: 

Squats med medicinboll över huvudet
Utfall åt sidorna med medicinboll 
Step ups med stång 
Liggande Benlyft med vikt 
Hopp äver bänk 
Donkey kicks 
Höftlyft mot bänk med vikt 



Abs are made in the kitchen

Publicerad 2013-10-06 15:13:17 i Allmänt

Som jag skrivit tidigare har jag fått bra diciplin på träningen, men jag faller när det gäller mat. Håller ingen "diet" förutom höga kolhydrater, men endast pga min hud (har lidit av svår acne och utan pasta tex mår den bättre). De senaste tre veckorna har jag i alla fall lyckats lite bättre! 

Dagens lunch:
Omelette med tonfisk 
3 ägg, typ 2/3 av en tonfiskburk, salt

Jag brukar ha i champinjoner, chili, paprika, purjulök men hade ingenting av det hemma(!!) 



Vilodag deluxe

Publicerad 2013-10-05 14:14:47 i Allmänt

Är det hemskt att ligga på soffan en hel dag? Vet inte vad det är med min kropp men orken har försvunnit. Så jag hopppas att det beror på att jag tränat sjukt hårt denna vecka! Vilar hela dagen och taggar till ett pass imorgon. ❤️ 



Mellanmål

Publicerad 2013-10-04 19:35:38 i Allmänt




Jag älskar frukost och mellanmål, finns inget bättre. Ovan är kvarg, mandel, linfrön och gojibär. Nedan är "glass" rysk yougurt, honung och hallon! 


När ingen ser

Publicerad 2013-10-02 08:53:44 i Allmänt

Ecpat har gjort en dokumentärfilm som heter När ingen ser. Igår såg jag dom på nyhetsmorgon och fyfan säger jag, jag såg trailern och redan nu snurrar tankarna. Här kan ni se den! Längst ner kan ni även se personer som är "Högt uppsatta" som Ecpat verkligen vill ska se filmen, HÄLFTEN av dom har tackat nej, nu ska jag inte döma, för av vilka anledningar dom har måste de vara viktigt...? Det är ett så laddat och känsligt ämne. 
 
Något som dom sa igår när de pratade om filmen var att dom inte lämnar människan som tittat på filmen med känslor som är hatiska, ledsamt osv, utan dom fokuserar på att göra en hoppfull, det är vi som gör det tillsammans, stoppar barnsexhandeln! 
 
 
 

Hoppar in

Publicerad 2013-10-01 13:37:06 i Allmänt

Sitter just nu på salong ladylee i Avesta! Imorgon ställer dom ut med ett bord i plushuset och jag ska stå där med dom. Kul att komma ifrån datorn lite och träffa folk, kom dig vetja! 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela