patriciar

Legs

Publicerad 2013-11-30 16:22:34 i Allmänt

Usch kroppen vill inte riktigt som huvudet vill. Motivationen är på topp men kroppen inte så värst. Blev ett par övningar på gymmet i alla fall. Marklyft (lätta), donkey kicks med vikt, single deadlift. Snart ska jag till Jennifer och kolla hur deras nya lya ser ut :-) 


Bakade scones till min man imorse❤️


Lycklig

Publicerad 2013-11-29 17:27:38 i Allmänt

Idag körde jag band. Rask promenad i olika lutningar, fuskade och joggade sista 15. Kunde inte hålla mig.. 


Log hela passet, FAN vad skönt att vara tillbaka. 

Indiskt

Publicerad 2013-11-29 14:06:58 i Allmänt

Skulle kunna äta indiskt varje dag! Verkligen det godaste. Igår lagade vi en gryta som egentligen är till paneer, men vi körde med kyckling istället. Gott! 

2 st morötter
1 st gullök
1 dl mjölk (att späda ut i mixern om det behövs) 
Någon nejlika 
Kardemumma efter smak (vi hade nästan i för mycket så smaka) 
1 tsk kanel eller 2 tsk garamkrydda
1 tsk chilipulver 
1 krm salt (salta kyckling med) 
1 krm spiskummin (om man vill) 

Kyckling 

Mixa ihop alla ingredienser i en mixer, häll i mjölk om det behövs. Stek kycklingen, salta/peppra, häll i "smeten" i stekpannan och stek på lite. Klart! Vi öste nog på lite överdrivet med chili men gillar man starkt var detta riktigt gott. 




ÄNTLIGEN tillbaka

Publicerad 2013-11-29 08:47:44 i Allmänt

Idag vaknade jag upp med världens lyckorus. Längtar till julen (brukar inte göra det), längtar efter att få julpynta (har aldrig någonsin hänt) och jag har satsat stenhårt på plugg och jobb denna vecka. Men det bästa... JAG ÄR FRISK! I varje fall till 92%. Fortfarande lite snorig men det skadar inte så alldeles strax ska jag bege mig till gymmet. Det är verkligen löjligt vad jag har längtat. Har till och med känt lite svartsjuka gentemot alla andra som har lagt upp bilder därifrån, hehe. 
 
Hur som helst, i helgen så står dejtkväll, pynt och studier på schema. Behöver jag nämna träning? :-) 
 
Hoppas ni mår bra!! 
 
Här är en bild från förra julafton, min älskade morfar. Den absoluta bästa julklappen är att han firar dagen med oss! Jag och min familj hade aldrig varit här vi står idag, om inte han hade funnits i våra liv. Motti ♥

Mellan landa

Publicerad 2013-11-22 15:41:09 i Allmänt

Finns det något värre än att mellanlanda och vänta? Jag hatar att vänta! Speciellt idag när jag blev sjuk, feber, ledvärk och råförkyld. Kommer till Arlanda halv sex så är väl hemma halv nio om vi stannar på vägen. Är så ledsen att jag missar träningen i helgen (tönt) 

Önskar er alla en fin fredag ❤️



Tankar

Publicerad 2013-11-21 13:10:50 i Allmänt

Så var snart sista dagen snart slut. Vi inväntar middag här på b&b och sedan blir det ingenting annat än vila. Min kropp känns febrig och mina bihålor värker. Hoppas det hinner släppa :( 

Idag när vi var på marknaden gick vi fram till ett gäng som lekte med en hund, vi gick fram men hunden var blyg så vi gick. När vi kom tillbaka hade de hämtat en liten, liten puppy. Han såg först död ut men han var nog bara helt slut av värmen! Mamman kom och letade efter bebisen och hon var så lycklig, man kunde verkligen se det. Men förstå, att födas in i en värld som denna. Skabb, sår, olyckor utan att ha någon som bryr sig. 


Kan inte sluta le åt den här bilden! Så JÄVLA söt

Legat som utkast

Publicerad 2013-11-21 13:10:39 i Allmänt

Idag har vi åkt bil i 9 timmar från Delhi till Jaipur! Fyfan en mil tog 2 timmar i början av resan ner. På vägen ner såg vi en hel del missöden, kunde inte låta bli att tänka på vad bra man har det. Likaså där vi bidde, vi gav dom en present och lite pengar och de började nästan gråta, så lite men sådan uppskattning. 

Nu ligger vi på hotellet och har ätit lunch, dansar och gjort hennatatueringar. Ikväll nalkas fest! PS. Det är verkligen som på film 




Neeej

Publicerad 2013-11-21 05:45:26 i Allmänt

Alltså att vakna upp med halsont och täpt är inte OK! Kommer dricka massor med chai idag och hoppas att det släpper till imorgon när vi flyger hem. Och lördag. 



Starbucks

Publicerad 2013-11-20 18:25:48 i Allmänt

Kom precis in från en kvällsfika på starbucks, chai latte stod på menyn! Gott. Efter det hängde vi med snobbis och han ska ringa ett animal center imorgon och kolla om vi får åka dit och hänga sista dagen. Känner att jag få se något som faktiskt ändrar på situation här nere för djuren. 

Nej usch vad trött. Godnatt ❤️



Spices

Publicerad 2013-11-20 14:24:11 i Allmänt

Alltså är ju utom vettet. Köpte ett kilo kryddor idag! Men tänker lite såhär, i Sverige har vi indiska kryddor etc MEN de allra flesta innehåller mer än 60% SALT. Du tillsätter salt i maten plus ännu mer så nej tack. En matinvestering blev det idag, hela köret för 40kr. :-) 



Kvällstrött

Publicerad 2013-11-19 17:21:39 i Allmänt

Något som kanske inte alltid är lika kul är att jag är så fruktansvärt kvällstrött. Daniel kan bli tokig på mig där hemma. Hur som helst så är det bästa med det att jag alltid får den sömnen jag behöver. 

Mimmi och isolde är på mallet bredvid och jag ligger i sängen och tar det lugnt. Har skypat med min Daniel❤️, duschat och läst lite. Imorgon ska vi till Old delhi för matmarknad och njuta av näst sista dagen här. 



Hatt

Publicerad 2013-11-19 15:39:19 i Allmänt

Idag har vi handlat exakt hela dagen. Varit på två marknader sedan innan men även två nya. Har hittat presenter så nu har jag bara en person kvar! 

I övrigt leker livet. Sol hela dagen och humöret på topp. Hoppas ni har det bra i Sverige :-) 

Längtan

Publicerad 2013-11-19 06:49:30 i Allmänt

Åh igår efter dålig sömn så var humöret inte på topp. Längtade efter Daniel så jävla mycket. Och kissarna. Och mitt gym och proteindrinkarna. Kalla mig galen men ser denna vila som en utmaning, att våga njuta och vila i 10 dagar och sedan komma tillbaka starkare än någonsin. 


Kraftsport vi ses på lördag!! 

Hålla tider

Publicerad 2013-11-18 18:29:27 i Allmänt

Ett praktexempel på hur indier (övriga utomlands) att hålla tid: halv fyra får vi order om att bröllopsceremonin börjar- när den börjar nästan 3 timmar senare. 

Vi ska äta middag 20 minuter härifrån klockan 19.30 - ligger på hotellrummet och väntar klockan 20 på att ceremonin ska avslutas, beräknad tid vid fortet 21.30 

Love it 



Ritual

Publicerad 2013-11-18 18:28:32 i Allmänt

Efter frukosten gick vi ner till en party hall där vi hade en liten ceremoni för Bharat. Man skulle kleta nå antibiotika grejs blandat med det ena och det andra. Han var alldeles full i gegga till slut eftersom hans familj är rätt stor. Kul grej! Nu inväntar vi lunch och själva bröllopet. 



Coctail

Publicerad 2013-11-18 18:27:33 i Allmänt

Vart ska jag börja? Igår på coctailpartyt såg jag saker förmodligen jag aldrig kommer att se igen. Det var en stor lokal med bord dukat för 300 personer, rosettstolar, en scen och bar. Kvällen började med en välsignelse stund för Bharat på scen där han får en välsignelse från hela sin familj. Efter det går Bharat och hans flickvän till scenen och deras familjer uttrycker kärlek genom dans. Så vackert! Stor släkt = många danser. Alla var så finklädda, glittriga dresser. 

Efter det var det fest. Folk dansade (vi) och det var sjukt trevligt. Kan ju säga att folk skrattade åt oss för våra moves är inte så... Indiska? Haha! Kvällen slutade rätt tidigt för oss men kan bara gissa när Bharat och gänget hoppade i säng. :-) 

PS! Har ni sett ett indiskt bröllop på film? Exakt så är det. 

Legat som utkast

Publicerad 2013-11-18 18:26:23 i Allmänt

Idag har vi åkt bil i 9 timmar från Delhi till Jaipur! Fyfan en mil tog 2 timmar i början av resan ner. På vägen ner såg vi en hel del missöden, kunde inte låta bli att tänka på vad bra man har det. Likaså där vi bidde, vi gav dom en present och lite pengar och de började nästan gråta, så lite men sådan uppskattning. 

Nu ligger vi på hotellet och har ätit lunch, dansar och gjort hennatatueringar. Ikväll nalkas fest! PS. Det är verkligen som på film 




Vill

Publicerad 2013-11-18 13:13:55 i Allmänt

Vill bara kika in och säga att vi är i dehli igen halvdöda men hela. Hänt så galet mycket helgen och har så mycket att visa! 

En extra puss till min mamma. ❤️

Hundar

Publicerad 2013-11-15 13:31:45 i Allmänt

Direkt när vi landade såg vi flera gatuhundar och direkt började en klump i halsen samlas. Jag hade glömt bort hur det var här borta i Asien. Har aldrig sett såhär dåliga hundar någonsin, det är verkligen hjärtskärande. Idag köpte vi 10 kycklingburgare till tre hundar som vi myst med tidigare på marknaden och dom blev såklart hur glada som helst men rätt snabbt eskalera det och hundarna blev aggressiva mot varandra. Indierna tycker säkert att det var onödigt men alla fick en liten del i alla fall. Efter kunde jag knappt hålla tårarna tillbaka, tre hundar av hur många? Va? 

Jag är mer känslig när det gäller djuren här, folk är så elaka. Idag såg jag en man köra på en hund med moped och helt orörd åker vidare. Jag vet att jag inte kan göra så mycket mer än det vi gör, men om jag fick bestämma skulle ett djur aldrig få lida såhär. 

Läget

Publicerad 2013-11-15 12:06:03 i Allmänt

Varit så dålig med uppdatering men innan vi åkte hade jag riktigt dåliga dagar och var tvungen att ta tag i litteratur, pack, visum etc. Nu är vi här! Eller vi kom hit i onsdags. (Dehli) 

Hittills har vi hunnit med två olika marknader: sarogini nagar market och Carol bagh market. Ett stort shopping mall och en hel del små affärer runt omkring här vi bor! 

Varje morgon och kväll får vi serverat mat av bahadur. Det är så jävla gott! Så tacksam att vi får bo här. 

Imorgon hämtar raj-raj och nikhil upp oss för att ta oss till Jaipur. Där väntar tre dagars bröllop (Bharat som gifter sig)



En av klänningarna

Publicerad 2013-11-05 08:18:08 i Allmänt

En av de 6 klänningarna! Är klar med alla förutom två indiska dresser på själva bröllopsdagen! Givetvis blir denna med en sjal och strumpbyxor. =) 



Strömavbrott

Publicerad 2013-11-03 08:21:18 i Allmänt

Aldrig i hela mitt liv har paniken varit så stor som igår kväll vid tolv. HELA Norberg släcks ner och jag har 1% batteri på mobilen. Var helt säker att någon jävel drev med mig så sprang runt med katterna under armarna och letade efter ficklampa. Batteriet dog. Hittar på smarta idéen att ladda genom datorn, sladden borta. Börjar halv gråta och försöker lugna mig. Tänder ljus (smart) överallt i lägenheten, då tänds allt. Haha! Vad lite mörker kan göra alltså.. Strömmen försvinner en gång till vid tre-fyra och nu på morgonen igen. 

Kollade vattenfalls hemsida inatt då var Norberg enda stället i hela Sverige som hade avbrott. Pjuh


Cardio

Publicerad 2013-11-02 23:16:58 i Allmänt

Idag blev det två pass! Först ben sedan lite armar på kvällskvisten. Skönt! Måste fila in lite tid där eftersom jag åker på bröllopet om två veckor. Hinner jag och hittar gym vore det grymt, annars får det bli övningar på rummet. Funkar det med såklart (INGA ursäkter) 

Imorgon förmiddag blir det lite cardio. Eller eftermiddag, inte riktigt bestämt mig än (läs: beroende på vilken träningsvärk jag har) 


Juste! Den 24 oktober firade jag 4 år som rökfri :-) 

Energi

Publicerad 2013-11-02 13:24:50 i Allmänt

Med bra kost, vila och sinnesro är huvudvärken äntligen helt borta. Tre dygn av värk är fasiken inte att leka med. Nu får magen vila från värktabletterna och äntligen få i sig det vanliga. Energin är äntligen tillbaka! 

Ikväll ska jag tända ljus i Fagersta hos min farfar❤️, mormor och i minneslunden är tankarna med alla er som befinner sig däruppe, speciellt dig Jacob! ❤️



Helvete

Publicerad 2013-11-02 12:32:08 i Allmänt

Nej nu ska det tränas teknik! Lyfter hittills 55kg i benböj i maskin. Kan säkert mer men har avslutat men övningen vilket är dumt. Hur som helst ska jag ragga upp någon grym jävel som kan lära mig grunderna i benböj, marklyft, deadlift. Jag gör dessa redan men inte så tungt som jag vill... 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela