patriciar

Tips

Publicerad 2013-10-17 09:14:25 i Allmänt

Mellanmål är något jag inte skippar och kör helst mycket varierat. Så mitt tips på
snabbt, energirikt, kolhydratsanålt mellanmål är; riskakor med jordnötssmör! Jag har en jordnötsälskande man här hemma så måste köpa nytt smör. Vi hade 99% rent smör och kan säga att man kunde hosta löst smör, torrt. Men den med 84% var helt ok! Smöra på en riskaka innan träningen så är du good to go. 

Från fitnesGuru

Peanut Butter tillverkas enbart av certifierade ekologiska jordnötter, en nypa havssalt och förnyelsebar energi. Receptet är lika underbart gott som det är enkelt; de bästa jordnötterna väljs ut från de gårdar där jordnötterna är som absolut bäst vid produktionstillfället, de rostats under låg temperatur och en nypa havssalt tillsätts. Jordnötssmör har blivit populärt bland tränande och hälsomedvetna tack vare dess höga innehåll av fibrer, protein och antioxidanter samt dess mättande effekt. Peanut Butter passar dig som vill ha det absolut bästa jordnötssmöret på marknaden med hög halt fullvärdigt protein, antioxidanter och reservatrol.



Kommentarer

Postat av: M.L

Publicerad 2013-10-17 13:14:16

Kung Markatta har ett jordnötssmör utan salt som är riktigt gott. Tycker jag. Finns hos Gymgrossisten 1,5 kg för ca 90kronor.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela